divendres, 11 de juliol del 2008

Postals de la temporada

A la franja esquerra del bloc hem incorporat un àlbum amb unes quantes fotografies de les trobades del club d'aquesta temporada. No sé si us estarà bé de veure-us-hi, espero que us faci gràcia, però si no us fa el pes només cal que ho comenteu i retiraré aquella en què no heu sortit amb el perfil bo. En surt alguna de la "festassa" del dia del comiat, es veu alguna ampolla a la mà, però res de comprometedor... Es poden descarregar accedint a l'àlbum Picasa.
Per cert, la benvinguda a l'Elena i l'Àlex

8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Visca! Ja comencem a sortir en foto! jajajaj. La propera vegada procuraré "fer-me el cap" primer, JIJIJI
De fet, som una colla STUPENDA!

mia ha dit...

Sí, molt xules les fotos, sembla que estem molt concentrats... sort que tenim la nostra reportera gràfica!
I pels nostres escriptors del club: Donant voltes per la red he descobert una pagina on es poden publicar llibres, www.lulu.com, podeu donar-hi un cop d’ull...
I ja he començat amb el “Joc del Angel” d’en Zafón. I molt bé! Ja estic enganxada al David, bull dir a la trama... va us animo a que algú de vosaltres em faci companyia i el llegeixi amb mi!!

Sònia ha dit...

Jo et puc fer companyia pel que fa a l'autor, però no l'obra, ja que primer em toca llegir "L'ombra del vent", perquè d'aquest estiu no passa, que em fa vergonya i tot!
Aquesta nit he acabat "La noia del ball" de què us vaig parlar. Força bé, però sense entusiasmar.
Per cert, estan molt bé aquestes "recomanacions web" que fas Mia, endavant!
Avui agafo vacances i per començar estaré una setmana fora i desconectada del bloc, trobaré a faltar les estones que em guardo per fer un cop d'ull als vostres comentaris. Això sí, per la Festa Major a casa!

Anònim ha dit...

Jo també començaré amb "L'ombra del vent" perqué m'heu fet entrar unes ganes terribles de llegir en Zafón.
El llibre que m'ha decebut molt ha estat "Firmin". 222 pàgines que s'han fet eternes. Potser m'esperava més i per aixó m'ha deixat tan buida quan ¡per fi! l'he acabat.
Aquest seria un dels llibres que jo no recomanaria.
¡Ah! per cert, després del Zafón començaré amb el llibre "El niño del pijama a rayas". Si, ja sé que ja el tenia que haver llegit però de vegades les preferències van per altres camins.
Bones vacances a tots. Seguirem en contacte.
Adèu!

BECKETT ha dit...

espero que comenteu si us ha agradat el final de "l´ ombra del vent".... mi opinió és... ja la comentare, no vull interferir en la vostra opinió. Us recomano la web "quellegeixes.cat"
Mia, molt bé aixó de la foto en el teu comentari,

Raelix ha dit...

Per la meva part estic esperant a que la Teresa o la Mercè m'avisin que tinc el Conte número 13. Vull emportar-me'l a l'Empordà!!! Si no hi ha canvis, marxem de vacances el dia 8 d'agost.
Aquells que ja esteu fora, gaudiu!!!!
Abraçades.

Anònim ha dit...

Beckett he entrat a "quellegeixes.cat" i l'he trobat molt interessant.
I per qui vulgui fer boca i participar en un concurs d'escriptura de relats breu i contes infantils aneu a "www.leergratis.com/breves/i-certamen-de-relatos-y-cuentos-infantiles.html".
Hi ha de temps fins el 15.09.08. Algú s'anima?
Endevant!