dimarts, 15 de desembre del 2009

El TEC s'acaba

Demà la Biblioteca fa un punt i a part en l'experiència del Taller d'Escriptura Creativa. Ha estat una temporada i mitja, aproximadament, que de la mà i el mestratge de l'Elvira Compte, una colla de persones heu aprofundit en el coneixement de la creació literària: dels personatges, dels punts de vista, de l'estil...
Esperem que per a totes i per a tots hagi estat una aventura plaent, que n'hàgiu après una mica més i que, sobretot, hagueu passat una bona estona al voltant de la paraula escrita, que és el principal objectiu de les propostes dels "Dimecres de lletres".
Des d'aquestes línies també volem fer arribar a l'Elvira l'agraiment de la Biblioteca Can Rajoler per la feina feta i per la dedicació, la simpatia i l'amabilitat que ens ha regalat al llarg d'aquests mesos.
Arreveure!

2 comentaris:

mia ha dit...

Sols dir que trobaré a faltar les classes de TEC, l’Elvira i els companys, perquè tots junts em gaudit dels textos de les diferents “plomes”. Esperem que aviat pugem reprendre un altre curs de lletres!

Anònim ha dit...

Ha estat tota una experiència, realment enriquidora en molts sentits, per a tots. El fet que no poguem gaudir aquests propers mesos de la seva presència farà més bo el retrobament. Gràcies a la biblioteca per fer-ho possible!
Elena