dijous, 23 de desembre del 2010

A sang freda o la història d'un crim


El 15 de juny de 2007 es va estrenar Historia de un crimen al nostre país, una pel·lícula que se centra en el procés d'investigació que va dur a terme Truman Capote, la coneixença amb els dos assassins de la famíia Clutter, i la transformació que va suposar aquesta novel·la en la personalitat de l'autor de A sang freda.
Amb un repartiment d'estrelles (Sigourney Weaver, Jeff Daniels, Isabella Rossellini, Gwyneth Paltrow, Daniel Craig...), destaquen però els actors Toby Jones i Sandra Bullock, el primer donant vida a Capote, i la segona per la recreació de l'escriptora Harper Lee, col·laboradora de Capote.
Esperem que els reis ens la regalin d'aquí a pocs dies...

3 comentaris:

mia ha dit...

Felicitats per la nova imatge del blog, m’encanta!
Bon any nou a tots!

Núria ha dit...

Sí, a mi també m'agrada la nova imatge. De fet, acabava de venir del club de lectura i tenia al cap la idea de fer una ullada al blog. Al club hem parlat del trailer de la peli que havia penjat la Sónia i ho volia veure. Obro internet i trobo el comentari de la Mia. I entro, encara més encuriosida...Molt bé! Molt xulu el blog! L'hauré de visitar més!
Bon any per tots i totes, bona lectura, bons llibres, i un munt de temps per poder llegir-los!

Sònia ha dit...

Gràcies a totes dues, us volia comentar al facebook la nova cara del blog, però els dies no m'han acompanyat gaire darrerament... Celebro que us agradi el canvi, el duia al cap feia temps però tot requereix els seus moments.
Us desitjo el millor a totes dues per aquest 2011 que començarà ben aviat, farcit de bones lectures, amb la feina que no ens falti, i tot plegat amb un polsim de salut, el més important!