dimecres, 28 de maig del 2008

Avanç de la propera temporada

Bon dia a tothom! Sembla que la propera temporada del club de lectura comença a prendre forma. Els primers exemplars d' El Club Dumas d'Arturo Pérez Reverte van arribant i, mentrestant, estem treballant en el tema de visites d'autors i en el del taller d'escriptura creativa... De tot plegat ja us anirem donant compte.
Ara però voldria exposar-vos el que, si no hi ha cap problema amb les comandes de lots, perfilaríem com a les lectures per a la propera temporada:
  • El Club Dumas, d'Arturo Pérez Reverte, primera lectura assegurada per al darrer dimecres de setembre, el dia 24
  • El Vigilant en el camp de sègol, de J.D. Salinger
  • una novel·la d'en Quim Monzó o de la Maria Barbal, segons disponibilitat de l'autor per tal de convidar-lo a la Biblioteca
  • Crim i càstig, de Fiódor Dostoievski, sabeu que té entre unes 600 i unes 700 pàgines segons la versió, a llegir en un mes!!! Us ho comento per si la voleu canviar per una de més curta
  • León el africano, d'Amin Maalouf
  • El pont dels jueus, de Martí Gironell o El quart Reich de Francesc Miralles, segons disponibilitat de l'autor per tal de convidar-lo. Us fa més gràcia una que l'altra?
  • La Odisea, d'Homer, en versió castellana per recomanació de la Kriss
  • La pianista, de la premi nobel Elfriede Jelinek
  • una novel·la de Hening Mankell a triar entre La pirámide, La quinta mujer, Asesinos sin rostro i El cervell de Kennedy. En aquest cas espero la vostra recomanació per triar un parell d'opcions, especialment d'en Beckett
  • i per acabar, seria interessant llegir L'últim patriarca de la Najat el Hachmi, amb la que també seria fabulós compartir tertúlia

Us agrairé que ens comenteu el vostre parer, sobretot en el cas que vulgueu canviar alguna lectura, ja que seria interessant demanar els lots el més aviat possible.

6 comentaris:

Núria ha dit...

Per una vegada a la vida i sense que serveixi de precedent, tindré ganes de que l'estiu s'hagi acabat per tornar a retrobar-me amb el club de lectura. Potser és pel fet d'haver-me incorporat tan tard (no més he anat a una sessió), però pensar que no més me'n queda una i que fins setembre res de res...uff!
Em venen molt de gust els llibres triats. Alguns els he llegit ja, però tant és. Em fa molta il·lusió la Odisea pel que significa, tot i que me'l miro amb molt de respecte. De Hening Mankell, em van agradar La quinta mujer i el cervell de Kennedy, tot i que l'últim que ha escrit, m'ha agradat encara més. Es diu Amb l'alè al clatell, però no hi és a la llista...Bé, potser si ens agrada l'escritor, el podrem llegir més endavant.
I ara, vaig a treballar una mica. Fins aviat!!

Sònia ha dit...

Celebro que les lectures et vinguin de gust, Núria. Pel que fa al Mankell, potser t'estimes més una de les altres dues novel·les que no has llegit? La Piràmide o Asesinos sin rostro?
Aviam que diu la colla...
Gràcies pel comentari

Anònim ha dit...

Les lectures que proposeu em fan molta il.lusió. Gràcies per La Odisea, tinc ganes de llegir-la i comentar-la amb algú que també l'hagi llegida.
M'encantaria, ja ho sabeu, que vingués en Quim Monzó, voto, per tant, per la seva lectura.
Ah, i entre els dos altres autors susceptibles de venir, trio en Martí Gironell, tot i que encara no he llegit res d'ell.
Vinga, fins aviat! a mi també se'm farà llarg l'estiu sense lectures del club per fer...

BECKETT ha dit...

Bueno.... penso que ens espera una molt bona temporada amb tots aquets llibres meravellosos. Gràcies Sònia per incloure novel.la negra, hi han molts autors, però Mankell és un autor modern amb una certa relació amb Barcelona i fàcil de llegir. Hi han clubs de lectura exclusívament orientats a aquest gènere,premis,festivals, convencions... pero jo amb una lectura de qualsevol llibre d´en Mankell estic content.
Algú va dir "jo vull ser Philip Marlowe"... i jo també amic Raymon Chadler.

Sònia ha dit...

Celebro que les lectures us vinguin de gust. Respecte les quatre opcions d'en Hening Mankell, em podríeu dir si alguna us fa més gràcia que una altra? Gràcies!

BECKETT ha dit...

A mi m´agradan "asesinos sin rostro" y "la quinta mujer" qualsevol d´aquestes ens introduirán en el món del detectiu Kurt Wallander,un personatge que utilitza cada assessinat per analitzar els problemes d´una societat decadent i sense sentit.