diumenge, 18 de maig del 2008

La Biblioteca us proposa participar en un taller d'escriptura

Doncs sí, heu llegit bé, si us agrada escriure alguna cosa més que la llista d'anar a comprar, fer relats, contes, redactar petites històries, o potser ja teniu una dotzena de manuscrits al calaix..., si sou uns escriptors o unes escriptores en potència..., només cal que ens ho feu saber: deixeu un comentari en aquest post del bloc o passeu per la Biblioteca.
El taller duraria unes tres o quatre sessions i el programaríem de cara a la propera temporada. Estaria obert a tothom però pensem que als membres del club de lectura us pot interessar especialment. Qui sap, potser entre nosaltres hi ha un Falcones en potència, ja ho sabeu, oi? que l'autor de La Catedral del Mar en va fer uns quants d'aquests tallers o cursets fins arribar a polir la seva primera novel·la... Doncs res, ja ho sabeu, esperem notícies vostres!

8 comentaris:

Raelix ha dit...

Compta amb mi!! De moment, no arribo (per euros) al de l'Ateneu Barcelonès. Serà un plaer iniciar-me amb vosaltres.

Esperem que els horaris em vagin bé!

Salut!
Israel.

Núria ha dit...

A mi m'encanta escriure i també vull formar part del taller d'escritura. Com ja ha dit l'Israel, aviam si trobem el horari que ens convingui a tots.
Fins aviat!

Núria

BECKETT ha dit...

Escriure per mi és una passió i una vocació. M´encantaria poder participar en aquest taller. Tinc moltes coses escrites però m´agradaria compartir l´experiència d´escriure

Sònia ha dit...

Hola beckett, encantats de comptar amb tu, però no et reconec de manera que t'agrairia alguna referència més de la teva persona, via bloc, via telèfon o directament a la Biblioteca.
Arreveure

mia ha dit...

Pot ser un taller molt interessant. Jo no he escrit mai res, perquè realment no sé ni com començar… ahir vaig veure que hi ha una petita cantera d’escriptors al club, més enrriquidor encara!! Apunta’m!!

Eulàlia ha dit...

Eiiii !!! que bé, us veig molt animats, penso que ens ho podem passar molt bé i de ben segur que serà enriquidor. A mi m'encanta la literatura però d'escriure no en se gens, això si, tot és començar ! Compteu amb mi.

Anònim ha dit...

M'apunto. Per mi la lectura va lligada a l'escriptura. Llegeixo i aprenc a escriure. Fa poc he llegit un article que diu que "una persona que llegeix sempre escriu, però que a l'inrevès no es donen massas casos".
Espero que es pugui duur a terme!

Dolors

Anònim ha dit...

Rectifico la frase que he dit de l'article: "una persona que escriu sempre llegeix, però a l'inrevès no es donen massas casos".
Perdoneu el meu error.
Dolors.