dijous, 15 de maig del 2008

Més Dai Sijie


Ahir al Club de Lectura vam comentar Balzac i la petita modista xinesa. Sembla que a tothom ens va agradar però amb el regust que Dai Sijie podria haver tret més suc de la seva pròpia història. El que no es pot negar és que vam riure una bona estona recordant escenes com la d'en Quatreulls en plena convulsió gastrointestinal...
Per als que voleu llegir més d'aquest escriptor xinès establert a França, a la Biblioteca trobareu El Complex de Di. També podeu fer préstec de la versió cinematogràfica del llibre que vam comentar: Balzac y la joven costurera china, que el mateix Dai Sijie va dirigir.
I una coseta més, felicitats pel fantàstic ambient de comentari que esteu creant trobada rere trobada. És un plaer per la Biblioteca comptar amb vosaltres. Ah, i benvinguda la Núria i benvingut a l'Israel!

5 comentaris:

Sònia ha dit...

Si us interessa la pel·lícula deixeu un comenatari i us en faré la reserva.

litteratus ha dit...

Gràcies per la benvinguda. Va estar una estona de desconnexió de la dura realitat que ens envolta. I de retrobament amb persones que ja coneixia. Desitjo continuar enriquir-me amb els vostres comentaris i participar de les properes lectures que s'estan organitzant. Ah! I espero que aviat poguem donar la benvinguda a una Cerdanyolenca que ha sentit meravelles de nosaltres... (no sé si gent de fora de Parets pot apuntar-se).

Gràcies per comptar amb mi, de debó. Una abraçada a tots... bé més aviat a totes! ;)

Israel.

Sònia ha dit...

Ja hi pots comptar, Israel. Tothom és benvingut al Club de Lectura de la Biblioteca, ja siguin de Parets o d'arreu.
Celebro que passessis una bona estona i desitjo que en siguin moltes.

Anònim ha dit...

L'estona que vaig passar amb vosaltres l'altre dia va ser genial. La veritat és que en tenia ganes de trobar gent per parlar de llibres i per enriquir-me amb les seves opinions. Vaig tornar a casa eufòrica! Tant, que estic intentant engrescar el meu marit! Moltes gràcies per l'acollida.
Núria

Sònia ha dit...

Moltes gràcies a tu, Núria. Va ser un plaer comptar amb la teva presència, i espero que en siguin moltes més. Arreveure!