dilluns, 28 d’abril del 2008

Els llibres de Sant Jordi

Després de la diada de Sant Jordi, em pregunto quins llibres deuen haver caigut a les vostres mans..., potser ja els heu llegit i tot! Com he deixat apuntat en un comentari sobre en Firmin, jo vaig comprar aquest per regalar a la meva parella i a mi em van regalar un llibre que, tot i la feinada que tinc per llegir, no m'he pogut estar de resseguir-ne quatre ratlles: és sobre la Mercè Rodoreda, publicat aquest mateix any, escrit per Mercè Ibarz i porta per títol Mercè Rodoreda, exili i desig. Els que coneixeu el meu gust literari no cal que us digui que la meva parella la va encertar de ple! I vosaltres, què us heu regalat o què us han regalat? O totes dues coses?

2 comentaris:

mia ha dit...

Jo vaig comprar dos llibres: El Juego del Angel, d’en Zafon i El Seller d’en Noa Gordon. Vaig tenir la sort de estar a Barcelona i conèixer en Noa Gordon en persona, creuar dues paraules amb ell i que em dediques el llibre.
Com va dir en José Ángel l’altre dia, podríem valorar l’idea de fer club el pròxim Sant Jordi...

Anònim ha dit...

Jo per Sant Jordi vaig comprar dos llibres infantils, però com que uns dies després era el dia de la mare em van regalar "El laberinto de la rosa" de Titania Hardie. Al igual que el autor de "La Catedral del Mar", aquesta es la seva primera novel.la. ¿Valdrà la pena? Prometo llegir-la després de "La lladre de llibres" i comentar-ho.

Dolors