diumenge, 21 de setembre del 2008

Un dimecres amb Lucas Corso

Aquest dimecres 24 de setembre tenim una cita amb tot un mercenari de la bibliofília, el senyor Lucas Corso, tan aficionat als llibres antics com a la ginebra Bols. I confessaré que em trobo ben intrigada d'escoltar l'opinió que us mereix la novel·la de Pérez-Reverte, perquè per una banda sé que a uns quants de vosaltres se us ha entrebancat i jo, en canvi, estic passant un cap de setmana devorant pàgines a cor que vols. La trobo interessant, trepidant, original... Espero que no seré la única que la vegi així perquè ja sé que aquest dimecres que ve, com tants d'altres, em fareu veure la llum...
Per als que no estigueu al cas, a la Biblioteca trobareu la versió cinematogràfica que en va fer Roman Polanski. Sembla però que "La novena puerta" deixa força que desitjar, llevat d'en Johnny Depp, és clar. Fins dimecres!

8 comentaris:

Sònia ha dit...

Quina colla ahir, erem 17 persones! I Déu-n'hi do la disparitat d'opinions que ens va deixar "El Club Dumas", i sobretot la Irene Adler, humana o dimoni o àngel caigut..., o el que fos al capdavall. Personalment, em quedo amb el fet que aquest llibre ens porti a d'altres llibres, com la Mariana que va aprofitar per llegir "Els tres mosqueters"...
Benvinguts en Miquel, la Dolors, la Maite, la Cristina i la Consol!

Anònim ha dit...

Em va anar molt bé la trobada per comentar el llibre. Personatges com el Becket m'il.luminen quan expliquen de quina manera han vist la novela: no coincideix mai amb com l'he vista jo! Sempre hi sap fer unes lectures en que hi troba moltes més coses de les que sóc capaç de copsar. I a sobre fa uns raonaments del tot correctes! Crec que només sé enfilar lletres per construir paraules, però no trobar la sustància de les històries i molt menys donar-hi la profonditat que hi donen els meus companys de club. En fi, espero anar-ne aprenent!

mia ha dit...

Estic d’acord Atenea!! Qualsevol va a sopar amb en Beckett… podries sortir liadíssima. Veient rosa el que és gris i coses així...!! ;)
En la meva modesta experiència podria dir que és un “liante profesional”...
És broma! Tens tota la raó,i m’incloc, em d’aprofundir més en els textos.
Sí, ho acabarem aprenent!!
Bon cap de setmana a tots!!!
Beckett no "liis" a ningú... jeje

BECKETT ha dit...

Penso que totes les opinions son importants, i que totes les visions son necessàries, úniques i intransferibles en un club com el nostre. Cadascú viu la lectura d´una manera diferent, perque no hi ha cosa més íntima que llegir un llibre. Cada dimecres de club jo aprenc sempre coses noves de les opinions dels meus companys i la meva intenció és continuar aprenent. Aprofondir és sumar, i si sumem la visió de l´atenea + la visió de la Mia + la visió de la Sònia+ etc.. segur que coneixerem més de qualsevol llibre i treurem més sustàcia. Gràcies a tots per enriquir-me.( i a tu Mia per ferme riure una bona estona, jajaja)
Per cert El llibre de les nou portes no existeix i l´autor Torchia tampoc, penso que fa referència a Giordano Bruno que va ser cremat als voltants de l´any 1660

Sònia ha dit...

Noies, penso com vosaltres, quan parla en Beckett hem de fer silenci..., i al capdavall, com sempre, li hem de donar la raó: tots i totes fem el club. Però teniu raó: Beckett ets un filòsof!!

Anònim ha dit...

A mi d'agradaria dir-vos a tots i a totes que gràcies a vosaltres estic gaudint de la lectura com mai ho havia fet, tot i que de vegades el llibre sigui una mica... ferragós. Estar sent una experiència gratificant i enriquidora!!!
Per cert, em vaig quedar gratament sorpresa amb la qüantitat de persones que erem...

Sònia ha dit...

Sí que n'erem, i amb quatre cares noves. Només vull afegir que la Biblioteca està molt i molt contenta amb aquesta colla que esteu fent Club de Lectura. D'ençà del 2003 ha plogut molt, hi ha hagut alts i baixos, però ara és un moment molt dolç. Gràcies a tothom!

Núria ha dit...

Doncs espero que aquest moment dolç duri molt i molt temps, per què jo tinc els dimecres marcats en vermell a l'agenda!!! Realment, son dies enriquidors, on aprenc un munt de coses i em relaciono amb persones que tenen al cap alguna cosa més que quin serà el color de moda d'aquest hivern...Gràcies a tothom per aquestes estones!