dimarts, 25 de novembre del 2008

El llibre de la teva vida

Les Biblioteques de la XBM (xarxa de biblioteques municipals) estan buscant el llibre de la vostra vida i aquí juguem un paper molt important els clubs de lectura, perquè aquest llibre el triem nosaltres...
Esteu tots convidats i convidades a participar en aquesta iniciativa. Es tracta de proposar una o unes lectures, a poder ser consensuades per tot el grup, i fer arribar les aportacions a la pàgina web que ha creat la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per als clubs de lectura. D'entre els més coincidents es farà un catàleg de recomanacions que trobareu en aquest web a partir de Nadal.
Aquí teniu l'enllaç: http://www.diba.cat/biblioteques/clubsdelectura/. També trobareu referenciada la 3a. trobada de clubs de lectura al TNC, així com un llistat de les biblioteques de la xarxa que comptem amb clubs de lectura. Trobareu que la Biblioteca Can Rajoler està doblement representada, tant pel club de lectura per adults, com per al club de Superlectors, que és el club de lectura per a nens i nenes que dinamitza la Núria i que enguany ha arribat a la seva desena edició.
I pel que fa al llibre de la vostra vida, aneu rumiant... En parlem demà a la Biblioteca!

4 comentaris:

mia ha dit...

Jo com que ara em dedico a fer capanes… ho dic per mitja del blog:
Boto per “Ets la meva vida, ets la meva mort” de la Maria de la Pau Janer, vaja que escombro cap a casa!!
Per cert ja m’ha dit que va estar molt bé el “club” dimecres... que van haver-hi moltes rialles!
I també m’ha dit un ocellet que la Conxita li va dir quatre cosetes al Gironell... ostres Conxita i jo que m’ho he perdut!!!

Sònia ha dit...

Sisplau quines preguntes..., MIRALL TRENCAT de Mercè Rodoreda

mia ha dit...

Uiiiiiiiii jo d'això d'un paper per enviar via internet no en sabia res!! m'en podeu fer arribar 1...
Ja Sònia, tots tenim el nostre idol!!!

clubdelecturacanrajoler ha dit...

Maria, era fins el dia 5 de desembre...
Arreveure!