dijous, 6 de maig del 2010

Beckett publica al Cuaderno de Legados

Estem d'enhorabona, en José Ángel García, ha publicat tres relats al primer volum de Cuaderno de legados, una iniciativa del bog de Legados Ediciones, on han anat apareixent els relats a partir d'una convocatòria de participacions literàries. D'en Beckett s'han seleccionat els relats: Pájaros en la cabeza, Siempre te encontré i Todos los amaneceres del mundo.
A més a més, Cuaderno de legados, que recull l'obra de vint autors més en prosa i vers, i compta amb les il·lustracions de l'artista plàstic Roberson, ha estat guardonat el febrer passat amb el Premio al mejor blog editorial en llengua espanyola pels lectors de la Revista de Letras.
Però aquests no són els primers treballs que en Beckett ha vist publicats, anteriorment ha col·laborat amb les revistes A través del espejo, Revista Narrativas i Letras. I encara ens resta aplaudir, desitgem que ben aviat, la publicació de la seva novel·la negra, titulada Entre las hojas muertas i un llibre de relats, Donde habita el silencio.
Per tot plegat, per la feina ben feta, la il·lusió que hi esmerça i la seva personalitat única, només podem donar-li la més sentida felicitació. Endavant Beckett!

5 comentaris:

atenea ha dit...

Moltes felicitats, Beckett!

Dolors ha dit...

¡Enhorabona, Beckett!
¡Tinc una enveja en aquests moments...! Però de la bona. T'ho mereixes. Endevant i bona sort!!!

Núria ha dit...

La feina ben feta sempre té recompensa. Els patiments queden enrere i ara toca disfrutar. Tu, per la satisfacció i nosaltres pel plaer de poder llegir els teus escrits. Felicitats!

Beckett ha dit...

La veritat és que ara m'heu deixat sense paraules! ,
solament dir que és molt important per a qualsevol persona que estimi la literatura poder compartir aquesta passió amb la gent tan especial que forma part del club de lletres de Can rajoler, gent amb una sensibilitat cap a les lletres que m'agradaria que s'estengués per tot Parets. I gràcies especialment a tu Sònia

Sònia ha dit...

Gràcies Jose, la Biblioteca té sort de poder comptar amb aquest grup tan genial que formeu, i personalment em sento afortunada pel vincle que ja sento amb cadascun de vosaltres...