dissabte, 7 de febrer del 2009

Instantània Larsson

No hi surten tots el que hi érem, ni tots els que "fem club" habitualment, però la fotografia dóna fe de com va anar la tertúlia extra que vam fer el dimecres 7 de gener per comentar el primer volum de Millenium d'Stieg Larsson: Els homes que no estimaven les dones. Una trobada amb molt de sabor: sabor de bona novel·la negra feta a la sueca, bona història, millors personatges..., i també sabor de pastís de formatge, de tiramisú, de cava, i també del súper pastís de l'Atenea en forma de llibre i personalitzat per a l'ocasió... Mil gràcies de nou a les cuineres i a la Maria pel cava!
Entre història i trobada, no sé què pesa més, però aneu reservant un dimecres de juliol per fer tertúlia de la trilogia Millenium al complet, la segona part de la "party Larsson a Can Rajoler"..., quina colla!

3 comentaris:

BECKETT ha dit...

Novel.la negra,gastronomia i "club"...qui pot demanar més?

Anònim ha dit...

Hola gent,
Fa molt temps que us volia felicitar per aquest club tan actiu i dinàmic que teniu.
En tinc una enveja terrible però molt sana.
Aquest Nadal m'he convertit en una super fan de la triologia Millenium i pateixo pensant que fins el juny no sortirà el tercer llibre (sort que el temps passa ràpid).
Com que la trobada de gener se'm va escapar (amb totes les delícies incluides) espero poder assistir a la de juliol.
Moltes felicitat i bona lectura.

clubdelecturacanrajoler ha dit...

La influència vigatana a la Biblioteca Can Rajoler és del tot innegable, raó de més perquè el Club obri les seves portes a la gent d'Osona. Serà un plaer comptar amb la teva presència a l'extra Larsson del juliol, en la propera visita de la Maria Barbal o sempre que et sigui plaent...